Over Sanne 2018-01-01T23:07:53+00:00

De Fotografe

Ik ben Sanne Mik en ben 25 jaar oud. Samen met mijn man en dochtertje woon ik in Assen. Ons gezin wordt gezellig aangevuld door onze 3 honden. Ik ben afgestudeerd aan de Pedagogische Academie, totaal iets anders dan fotografie dus. Maar mijn hart ligt bij fotografie, dit is mijn passie. Deze passie combineer ik met het bloggen over lifestyle & honden.

Ik ben zo’n 10 jaar geleden begonnen met huisdierenfotografie, onder de naam Pet Studio. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een succesvol bedrijf waarin ik zowel in mijn eigen fotostudio fotografeer als op locatie. Al snel werd ik ook gevraagd voor andere opdrachten, zoals newbornshoots, bruiloften, portretfotografie, familie- en gezinsfotografie, bedrijven, professionele LinkedIn foto’s en meer.

Een flinke dosis geduld is wat mij kenmerkt, een belangrijk aspect in veel takken van fotografie. Van nature ben ik perfectionistisch aangelegd, waardoor ik altijd streef naar het perfecte plaatje en oog voor detail heb.

Daarnaast is een fotoshoot een gezellig moment waar gelachen wordt, humor is een ingrediënt dat zeker aanwezig is. Handig om lekker ontspannen op de foto te staan, toch? Haha!