Informatie 2018-05-15T09:05:49+00:00

Algemene informatie
Wil je prachtige, sprekende foto’s hebben? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wanneer je een fotoshoot wil kun je contact met mij opnemen, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn en kunnen we de wensen en mogelijkheden afstemmen.
We kijken samen naar de beste datum en een mooie locatie voor de fotoreportage. De fotoreportage kan op een mooie buitenlocatie plaatsvinden, maar het mag ook in de studio (dit hangt wel van je wensen af, neem hiervoor contact met mij op).

Na de fotoreportage ga ik aan de slag met de foto’s en krijg je zo snel mogelijk de foto’s via een persoonlijke link. Hier staan alle gelukte foto’s op webformaat, met een klein logo. Deze foto’s kun je op je website, Facebook of andere Social Media zetten bijvoorbeeld. Ik bewaar de foto’s altijd, je kunt ze altijd nabestellen. Dit kan zowel een digitaal bestand zijn waarbij je zelf kunt afdrukken of een mooie, professionele afdruk.

Wanneer u een fotoreportage boekt, gaat u automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Mocht u het hier niet mee eens zijn, kunt u altijd even een mailtje sturen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.