Informatie Portretfoto’s 2018-01-01T17:43:02+00:00

Portret
Gave, sprekende foto’s van uzelf? Dat is natuurlijk super om te hebben! Een portretshoot kan in de studio en op locatie.

We kijken samen naar een mooie locatie, misschien wilt u met een speciaal thema? Dat kan natuurlijk ook. Ik probeer gebruik te maken van de natuur en de seizoenen in de foto’s.

Mooie portretfoto’s zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens heel belangrijk. Heeft u bijvoorbeeld een eigen website? Dan is het belangrijk om uzelf mooi en professioneel te presenteren. Zo krijgen de bezoekers meteen een goed beeld van u. Uw website en uw foto’s zijn uw visite kaartje.

Zakelijke portretten
Wilt u echt zakelijke portretten voor bijvoorbeeld uw bedrijf, uw Curriculum Vitae (CV) of uw LinkedIn-profiel? LinkedIn is vandaag de dag erg belangrijk in het bedrijfsleven, maar niets is belangrijker dan een goede foto op deze LinkedIn-pagina. De foto van uzelf, op uw CV of LinkedIn, wordt als eerste bekeken en is de eerste indruk voor de kijker/lezer.

Een fotoshoot (portret/zakelijk) kost € 115,-

U krijgt alle foto’s op klein formaat met een logo. Deze kunt u op social media etc. zetten. U mag 5 foto’s uitzoeken op groot formaat zonder logo, zodat u zelf kunt afdrukken. Deze foto’s zijn uitsluitend voor eigen gebruik, op internet moet een foto voorzien zijn van het logo.

  • Klein formaat zijn foto’s van 800 pixels x 600 pixels. Deze zijn geschikt voor op internet, Facebook, uw website etc. (Voorzien van een klein logo) Eigenlijk kunt u hier dus alles al mee, ze zijn alleen niet geschikt om af te drukken.
  • Foto’s zijn altijd na te bestellen, ik bewaar ze altijd. U hoeft ook niet meteen te kiezen, daar mag u rustig over na denken. U kunt zowel digitale foto’s nabestellen als afdrukken.

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en exclusief reiskosten. €0,25 per km tot locatie en retour (vanaf 9407GE). Wanneer u een fotoshoot boekt gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Let op: Wanneer u een fotoshoot boekt maken wij tijd voor u vrij. Op dat moment kunnen wij geen andere opdracht aannemen. U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt 70% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.