Informatie Love & Wedding 2018-10-27T21:18:18+00:00

Love & Wedding

Loveshoot

Mooie foto’s van jullie samen, dat is altijd leuk om te hebben. Voor zowel jong als oud, een prachtige manier om jullie liefde vast te laten leggen.
Mooie foto’s van u en uw partner kunnen zowel op locatie als in de studio.

Een loveshoot kost € 135,-

U krijgt alle foto’s op klein formaat met een klein logo. Deze kunt u met trots laten zien op social media etc. U mag 10 foto’s uitzoeken op groot formaat zonder logo, zodat u zelf kunt afdrukken. Deze zijn alleen voor eigen gebruik, op internet moet een foto altijd voorzien zijn van een logo.

 

Bruiloften

Ook voor bruiloften kunt u bij mij terecht. Prachtige foto’s van jullie dag met oog voor detail!

Prijzen voor een bruiloft zijn vanaf € 475,-. Hierbij maken we de foto’s van jullie samen op jullie fotolocatie en krijg je alle foto’s op klein formaat voor op internet én ook alle foto’s op groot formaat om af te drukken en een album te maken. Wil je meer momenten op de foto? Neem contact op voor meer informatie.

Uiteraard kan ik ook een album voor jullie maken, prijs hiervoor is op aanvraag.

  • Klein formaat zijn foto’s van 800 pixels x 600 pixels. Deze zijn geschikt voor op internet, Facebook, uw website etc. (Voorzien van een klein logo) Eigenlijk kunt u hier dus alles al mee, ze zijn alleen niet geschikt om af te drukken.
  • Foto’s zijn altijd na te bestellen, ik bewaar ze altijd. U hoeft ook niet meteen te kiezen, daar mag u rustig over na denken. U kunt zowel digitale foto’s nabestellen als afdrukken.

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en exclusief reiskosten. €0,25 per km tot locatie en retour (vanaf 9407GE). Wanneer u een fotoshoot boekt gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Let op: Wanneer u een fotoshoot boekt maken wij tijd voor u vrij. Op dat moment kunnen wij geen andere opdracht aannemen. U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt 70% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.