Informatie Gezin & Familie 2018-01-01T17:30:23+00:00

Gezin & familie
Een fotoreportage van de hele familie, of van uw eigen gezin? U kunt het natuurlijk ook combineren, een fotoshoot van de familie en dan ook meteen een fotoreportage van uw eigen gezinnetje.

Met een fotoshoot van uw gezin of familie worden er allerlei soorten foto’s gemaakt en combinaties die u graag op de foto wilt. (Bijv. ouders apart en kinderen apart etc). Hiermee kunt u alle kanten op.

U krijgt alle foto’s op klein formaat met een logo. Deze kunt u op social media etc. zetten. U mag 5 foto’s uitzoeken op groot formaat zonder logo, zodat u zelf kunt afdrukken. Deze foto’s zijn uitsluitend voor eigen gebruik, op internet moet een foto voorzien zijn van het logo.

Een fotoshoot van uw gezin of uw familie kost € 265,-

Wilt u een combinatie van familie en gezin? Neem dan contact op voor meer informatie en prijzen.

  • Klein formaat zijn foto’s van 800 pixels x 600 pixels. Deze zijn geschikt voor op internet, Facebook, uw website etc. (Voorzien van een klein logo) Eigenlijk kunt u hier dus alles al mee, ze zijn alleen niet geschikt om af te drukken.
  • Foto’s zijn altijd na te bestellen, ik bewaar ze altijd. U hoeft ook niet meteen te kiezen, daar mag u rustig over na denken. U kunt zowel digitale foto’s nabestellen als afdrukken.

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en exclusief reiskosten. €0,25 per km tot locatie en retour (vanaf 9407GE). Wanneer u een fotoshoot boekt gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Let op: Wanneer u een fotoshoot boekt maken wij tijd voor u vrij. Op dat moment kunnen wij geen andere opdracht aannemen. U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt 70% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.