Informatie Baby’s & Kinderen 2018-01-01T17:24:48+00:00

Newborn, baby’s en kinderen

Newborn & baby’s
Zo puur, zo wonderlijk, zo klein. Zo’n prachtig wonder is fantastisch om vast te laten leggen op de gevoelige plaat. Bij een Newborn-shoot kom ik bij jullie thuis, zodat je lekker in je eigen huis kunt blijven met je baby. De foto’s worden gemaakt in huiselijke sfeer, voor een zacht en puur resultaat. Op jullie bed, op een mooi dekentje, in je armen, samen met papa en mama etc.

Met wat oudere baby’s kun je ook foto’s laten maken in je eigen huis, maar heb je iets meer mogelijkheden en worden de foto’s toch al iets anders dan het pure Newborn. Maar ook prachtig om te hebben natuurlijk, je eigen kleine mini mensje!

Bij een newbornshoot nemen we alle tijd. Je krijgt alle foto’s op klein formaat met een klein logo voor op internet, Facebook etc. Daarnaast mag je 10 foto’s uitzoeken op groot formaat, deze zijn zonder logo en kun je zelf gebruiken om af te drukken. Let op: deze foto’s zijn uitsluitend voor eigen gebruik, niet voor commerciële doeleinden.

Een newborn/baby-shoot kost € 185,-

Kinderen
Een fotoreportage van uw kind(eren) kan zowel buiten als in de studio. Persoonlijk raad ik een buitenshoot aan, niet alleen omdat ik dat sprekender vind bij kinderen. Bij een kind is het belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen, zodat de foto’s spontaan en ontspannen worden. Daar komt natuurlijk bij dat de natuur een foto sprekend en sprookjesachtig kan maken.

Met veel rust en geduld neem ik alle tijd voor uw kind(eren), zodat we kunnen streven naar een prachtig en betoverend resultaat. Foto’s waar u later weer van kunt genieten, als uw kinderen (heel snel) alweer een stuk groter zijn geworden.

Een fotoshoot van uw kind(eren) kost € 125,- (max. 3 kinderen). U krijgt alle foto’s op klein formaat met een klein logo. Deze kunt u met trots laten zien op social media etc. U mag 10 foto’s uitzoeken op groot formaat zonder logo, zodat u zelf kunt afdrukken. Deze zijn alleen voor eigen gebruik, op internet moet een foto altijd voorzien zijn van een logo.

Wilt u meer kinderen op de foto laten zetten? Dat kan natuurlijk! Stuur dan even een e-mail voor meer informatie over de prijs.

  • Klein formaat zijn foto’s van 800 pixels x 600 pixels. Deze zijn geschikt voor op internet, Facebook, uw website etc. (Voorzien van een klein logo) Eigenlijk kunt u hier dus alles al mee, ze zijn alleen niet geschikt om af te drukken.
  • Foto’s zijn altijd na te bestellen, ik bewaar ze altijd. U hoeft ook niet meteen te kiezen, daar mag u rustig over na denken. U kunt zowel digitale foto’s nabestellen als afdrukken.

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en exclusief reiskosten. €0,25 per km tot locatie en retour (vanaf 9407GE). Wanneer u een fotoshoot boekt gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Let op: Wanneer u een fotoshoot boekt maken wij tijd voor u vrij. Op dat moment kunnen wij geen andere opdracht aannemen. U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt 70% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.